Albezon Vakantiekampen

Kampdata

Inschrijven voor de Albezonreizen (=kampen) deze zomer kan enkel en alleen via deze link.
Er zijn in de zomer van 2019 twee Albezonreizen (=kampen). Inschrijven kan vanaf 15 februari 2019.
  • ALBEZONREIS 1: 13 tot 15-jarigen: zaterdag 6 juli (vertrek 's ochtends) tot en met zondag 14 juli (aankomst 's avonds)
  • ALBEZONREIS 2: 16 tot 21-jarigen: vrijdag 12 juli (vertrek rond 16 u.) tot en met zondag 21 juli (aankomst 's avonds)
Vragen in verband met de inschrijvingen kan enkel en alleen via mail op inschrijvingen.albezon@vzwapart.be

Startdag

Op zaterdag 29 juni 2019 spreken we met alle jongeren en begeleiders af op de Bekwame Boon voor de startdag. Je ontmoet er de andere jongeren van je kamp, we spelen samen een spel, we leren Albezon beter kennen en smeden plannen voor op kamp. Tot dan!


Kampprijs

De kampprijs voor kamp 1, 2 en 3 bedraagt 320 tot 400 euro.
De kampprijs voor kamp 4 (10-dagen) bedraagt 280 tot 360 euro. Meer info hier.
Lukt het voor jou niet om mee te gaan op kamp om wille van de kostprijs, contacteer ons zeker, dan zoeken we samen naar een oplossing.Contact of vragen

Mail naar Team Albezonreizen: albezonreizen@vzwapart.be

Met vragen over de inschrijvingen kan je enkel en alleen terecht op inschrijvingen.albezon@vzwapart.be

Albezon kan je ook digitaal bewonderen op onze Facebook pagina. Je vindt er het laatste nieuws, veeel meer foto's, ...
(de blogposts op deze website die vroeger die functie hadden, worden niet meer up-to-date gehouden)

We zijn elk jaar op zoek naar begeleiding. Wil je dit jaar graag mee als begeleid(st)er? Neem via mail contact op met het Team Albezonreizen.

Interesse als chauffeur? We zoeken ieder jaar opnieuw chauffeurs die vrijwillig onze jongeren en begeleiders veilig naar Albezon willen voeren en terugbrengen naar Gent. Een trip naar Zuid-Frankrijk, zie je dit zitten? Stuur een mailtje naar paul.blanckaert@telenet.be

Heb je interesse om op een andere manier te helpen als vrijwilliger bij ons project? Contacteer ons dan ook eens via bovenstaand mailadres.Albezon kort omschreven

Met een kleine groep van tien jongeren (16-21j of 13-15j), waarvan een drietal uit de bijzondere jeugdzorg, en vier enthousiaste begeleiders (21+), trekken we naar een eeuwenoude boerderij in de zuid-franse Cévennes streek.

Tien à twaalf dagen word je ondergedompeld in een schitterend decor: ongerepte natuur, verfrissende riviertjes, adembenemende landschappen en idyllische dorpjes..

's Morgens steken we onze handen uit de mouwen door te werken in de moestuin en op de fruitterrassen, te koken op een door houtvuur aangedreven cuisinière, de oude boerderij verder op te knappen, hout sprokkelen en te zagen, ... 's Middags gaan we zwemmen in de rivier, muziek maken, wandelen door de valleien en plateau's, een spel spelen of iets creatiefs bekokstoven, en 's avonds is er tijd voor gezelschapspelletjes en een goed verhaal bij kaarslicht, of gaan we sterren kijken, ...

We doen dit alles met respect voor de natuur en voor elkaar. We nemen voor even afscheid van onze gsm's en ander digitaals, en beleven deze week intens samen, vinden elkaar in een gesprek, in muziek, tijdens het werken... We kiezen om zoveel mogelijk biologisch en vegetarisch te koken, en toveren streekproducten of eigen oogst om in heerlijke Bourgondische maaltijden.